BREITLING NAVITIMER B01 EN ENDURANCE PRO GREEN!

De Breitling Navitimer B01 en Endurance Pro Green zijn nu verkrijgbaar bij Juwelier Ripassa! ! De nieuwe Navitimer B01 Chronograph 43 Copper, de Navitimer B01 Chronograph 41 Mint Green EN de nieuwe, zeer gewilde Endurance Pro met donkergroene band! Twee fantastische uitvoeringen van de waanzinnig mooie nieuwe Navitimer, en een stoere, zeer stijlvolle aanvulling op de sportieve Endurance Pro collectie. Gaat u voor de Navitimer 43 mm met koperkleurige wijzerplaat, de uitgesproken Mint groene Navitimer 41 mm of bent u de sportieve outdoor liefhebber voor de Endurance Pro? Bekijk de collecties van de Breitling Navitimer B01 en Endurance Pro Green hier!


Navitimer B01 en Endurance Pro

Een specialist op het gebied van technische horloges. Breitling heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf aan de pols en is leider in dit complexe gebied. Dankzij de robuustebetrouwbare en hoge prestatiesvan hun instrumenten heeft het bedrijf de mooiste momenten gedeeld in de verovering van het luchtruim. Een van ’s werelds enige grote horlogemerken dat alle modellen heeft voorzien van een chronometer-gecertificeerd uurwerk. Het ultieme teken van precisie.

  “You simply don’t become official supplier to world aviation by chance”

Het is ook één van de zeldzame bedrijven die hun eigen uurwerk met mechanische chronograaf produceert. Compleet ontwikkeld en geproduceerd in hun eigen ateliers. Dit familiebedrijf, is ook een van de laatste onafhankelijke Zwitserse horlogemerken.

Kies je voor Breitling, dan kies je voor precisiestijl en karakter.

Wij hebben uit iedere Breitling collectie meerdere horloges in ons assortiment. Onze winkel heeft dus een zeer brede collectie Breitling horloges. Navitimer, Chronomat, Premier, Superocean, Superocean Heritage, Professional, AVI en Avenger.

Wij zijn de grootste Breitling dealer van omgeving ’s-Hertogenbosch, Oisterwijk en Tilburg! 

COSC gecertificeerd
Ook zijn alle horloges COSC gecertificeerd. COSC staat voor Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres. Het is een onafhankelijk keuringsinstituut in Zwitserland, dat ieder uurwerk controleert op nauwkeurigheid. Ieder uurwerk krijgt nadat het goedgekeurd is een eigen nummer.