Bron Nightcap Collectie

Ontdek het nieuwe seizoen bij Juwelier Ripassa! In de Bron Nightcap collectie worden kleurschakeringen van midnight blue (London Blue topaas, aquamarijn, felblauwe diamant) gecombineerd met maangele citrien en een pittig mokka randje van bruine saffier, rookkwarts en champagne diamant.

De dag is bijna om, het diner was heerlijk.. Schoenen uit, plof op de bank en geniet van een welverdiende Nightcap!

Het glas is leeg, de energie keert terug en gelukkig: De avond is nog jong! Wat trek je aan? Welke sieraden draag je vanavond? Combineer de prachtige edelstenen die van alle kanten schitteren! Om dag en nacht te dragen.

Komt u de nieuwe Bron Nightcap collectie bij ons ontdekken?


Bron heeft haar hart verpand aan edelstenen. De veelzijdigheid, aantrekkingskracht en het leven van kleur, vorm en slijptechniek, ze zijn onweerstaanbaar.

Iedere edelsteen bij Bron is met de hand gekozen: Uit het wereldwijde aanbod selecteren de specialisten van Bron de mooiste edelstenen! Zij beoordelen de stenen met kennis, kunde en enthousiasme en hanteren daarbij hun eigen definitie van schoonheid. Doorslaggevend is het ‘leven’ in de edelsteen, maar ook kleine imperfecties zijn van belang. Kleine imperfecties geven een edelsteen haar charme en een eigen identiteit. Dat is wat iedere steen, ieder juweel, haar eigen karakter geeft. Waarmee de drager zich identificeert.

In het atelier in Schoonhoven ontwerpt Bron haar collectie, maar verzorgen ze ook het grootste deel van de productie. Daardoor is Bron flexibel en kan snel ingespeeld worden op de wensen van de klanten.

Het Nederlandse ambacht wordt in stand gehouden door een mix van ervaren vaklieden en een nieuwe generatie goudsmeden en edelsteenzetters. Het atelier is net fors uitgebreid en toekomstbestendig gemaakt met nieuwe, duurzame technologie. 

Bron is een prachtig Nederlands merk. De sieraden worden door vakmensen met de hand in Schoonhoven gemaakt. Wij zijn er trots op dit schitterende merk te mogen verkopen!