Superocean Automatic 44 Bronze

NU VERKRIJGBAAR BIJ JUWELIER RIPASSA !!

 

Met de Breitling Superocean Automatic 44 Bronze Brown kan de zomer echt beginnen! Ga duiken, surfen, zwemmen en scoor een cocktail bij de beach bar.

De Superocean Automatic 44 Bronze Brown heeft een bronzen kast. De bronzen kast heeft een speciale legering die goed bestand is tegen corrosie. Het zal na verloop van tijd een subtiel patina ontwikkelen, wat ieder horloge uniek maakt!

Dankzij onderwater avonturen van Jacques Cousteau was scuba duiken erg populair.

 

Wie duikt, weet dat timing alles is.

 

Daar heeft een duiker een goed horloge voor nodig. Breitling wilde daarvoor niet alleen het beste horloge maken, hij moest ook stijlvol zijn. Breitling’s ontwerpers lieten alle overbodige kenmerken weg om ervoor te zorgen dat het horloge alleen over dat beschikte wat onder water van levensbelang is. Een gewaagde zet was het weglaten van de secondewijzer, aangezien duikers deze niet echt nodig hebben.

Het ontwerp van de nieuwe Superocean collectie is geïnspireerd op de Slow Motion uit de jaren ’60. De chunky indexen en het grote contrast met de minutenschaal zorgen onder water voor extreem goede afleesbaarheid van het horloge. In de nieuwe Superocean is de secondewijzer weer aanwezig, aangezien de moderne dragers van het horloge dit een echte must vinden. Het ontwerp is modern, maar Breitling liefhebbers zullen direct overeenkomsten zien met het origineel.

Wij hebben een ruim aanbod van de nieuwe Superocean collectie! U bent van harte welkom om het horloge in onze winkel in Vught te bekijken, of neem alvast een kijkje op de website!