Top Time Ford Mustang

De Top Time Ford Mustang is uit!

De jaren ’60 was een periode van experimenteren, fun, vrijheid en vol energie. Of je nu ging toeren op de motor of sleutelde aan een sportauto. Het leven werd in volle vaart geleefd! Willy Breitling voelde dit haarfijn aan en stuurde aan op het ontwerpen van een onconventionele chronograaf die de sfeer van deze tijd ademde. Hij noemde dit model de Top Time.

Deze traditie zet zich voort in Breitling’s samenwerking met enkele van de coolste namen uit de motor- en autowereld voor het ontwikkelen van de nieuwe Top Time ontwerpen. De eerste generatie Ford Mustang, geproduceerd in de periode van 1964 tot 1974, werd in Amerika al snel razend populair. Deze levende legende is nog altijd in productie, maar de meeste autoliefhebbers weten dat in de eerste modellen de feeling van sixties het meest tot uiting komt.

De Top Time B01 Ford Mustang heeft de kleuren en het embleem van deze klassieker. Net als een geperforeerde lederen racing strap, een tachymeter voor het meten van de snelheid. Ook de “squircle” (geen vierkant/square, geen cirkel/circle) gevormde subdials die het gevoel geven van vintage dashboard meters.

Ook is dit horloge gemaakt met een uurwerk dat het opscheppen waard is: Het exceptionele Breitling Manufactuur Caliber 01.

Bekijk deze fantastische Top Time op onze website. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel om hem in het echt te komen bekijken!