Breitling Superocean Automatic 36 turkoois turquoise

Breitling Superocean Automatic 36

NU BIJ JUWELIER RIPASSA! De Breitling Superocean Automatic 36 met turkoois blauwe wijzerplaat en band. Dit horloge is perfect voor de zomer! Met de nieuwe Breitling Superocean 36 in turkoois blauw kan de zomer echt beginnen! Ga duiken, surfen, zwemmen en scoor een cocktail bij de beach bar. Dit horloge is fun, sportief en komt met een beachy turkoois blauwe wijzerplaat en band. Op dit horloge kan ook een stalen band!

Dankzij onderwater avonturen van Jacques Cousteau was scuba duiken erg populair. Wie duikt, weet dat timing alles is. Daar heeft een duiker een goed horloge voor nodig. Breitling wilde daarvoor niet alleen het beste horloge maken, hij moest ook stijlvol zijn. Breitling’s ontwerpers lieten alle overbodige kenmerken weg om ervoor te zorgen dat het horloge alleen over dat beschikte wat onder water van levensbelang is. Een gewaagde zet was het weglaten van de secondewijzer, aangezien duikers deze niet echt nodig hebben.

Het ontwerp van de nieuwe Superocean collectie is geïnspireerd op de Slow Motion uit de jaren ’60. De chunky indexen en het grote contrast met de minutenschaal zorgen onder water voor extreem goede afleesbaarheid van het horloge. In de nieuwe Superocean is de secondewijzer weer aanwezig, aangezien de moderne dragers van het horloge dit een echte must vinden. Het ontwerp is modern, maar Breitling liefhebbers zullen direct overeenkomsten zien met het origineel.

Benieuwd naar de Breitling Superocean Automatic 36? Bekijk hem nu hier op de website, of kom langs in onze winkel!