Breitling SUPEROCEAN Automatic 44

NU BIJ JUWELIER RIPASSA! De Breitling Superocean Automatic 44 met turkoois blauwe wijzerplaat. Perfect voor de zomer! Maak je zomerse look compleet met dit ultieme sporthorloge.

Met de nieuwe Breitling Superocean collectie kan de zomer echt beginnen! Ga duiken, surfen, zwemmen en scoor een cocktail bij de beach bar. De nieuwste Superocean collectie is fun, sportief en komt in een beachy kleurenpalet: turkoois blauw als de zee, donkergroen, donkerblauw, helder wit als het strand, maar ook knal oranje!

Dankzij onderwater avonturen van Jacques Cousteau was scuba duiken erg populair. Wie duikt, weet dat timing alles is. Daar heeft een duiker een goed horloge voor nodig. Breitling wilde daarvoor niet alleen het beste horloge maken, hij moest ook stijlvol zijn. Breitling’s ontwerpers lieten alle overbodige kenmerken weg om ervoor te zorgen dat het horloge alleen over dat beschikte wat onder water van levensbelang is. Een gewaagde zet was het weglaten van de secondewijzer, aangezien duikers deze niet echt nodig hebben.

Het ontwerp van de nieuwe Superocean collectie is geïnspireerd op de Slow Motion uit de jaren ’60. De chunky indexen en het grote contrast met de minutenschaal zorgen onder water voor extreem goede afleesbaarheid van het horloge. In de nieuwe Superocean is de secondewijzer weer aanwezig, aangezien de moderne dragers van het horloge dit een echte must vinden. Het ontwerp is modern, maar Breitling liefhebbers zullen direct overeenkomsten zien met het origineel.

Benieuwd naar de Breitling Superocean Automatic 44? Bekijk hem nu hier op de website, of kom langs in onze winkel!