Breitling Top Time Chevrolet Corvette

Breitling Top Time Chevrolet Corvette!

NU BIJ JUWELIER RIPASSA VERKRIJGBAAR !!

De jaren ’60 was een periode van experimenteren, fun, vrijheid en vol energie. Of je nu ging toeren op de motor of sleutelde aan een sportauto, het leven werd in volle vaart geleefd! Willy Breitling voelde dit haarfijn aan en stuurde aan op het ontwerpen van een onconventionele chronograaf die de sfeer van deze tijd ademde. Hij noemde dit model de Top Time.

Deze traditie zet zich voort in Breitling’s samenwerking met enkele van de coolste namen uit de motor- en autowereld voor het ontwikkelen van de nieuwe Top Time ontwerpen. De tweede generatie Chevrolet Corvette, van de jaren 1963 tot 1967, is een van de meest gewilde versies van de Amerikaanse legende. De “Sting Ray”, zoals hij genoemd werd, was geïnspireerd op een race-model prototype uit 1959. Zestig jaar lang sprak deze auto tot de verbeelding van autoliefhebbers over de hele wereld.

De Breitling Top Time B01 Chevrolet Corvette heeft de kleuren en het embleem van deze klassieker, net als een geperforeerde lederen racing strap, een tachymeter voor het meten van de snelheid en “squircle” (geen vierkant/square, geen cirkel/circle) gevormde subdials die het gevoel geven van vintage dashboard meters.

Ook is dit horloge gemaakt met een uurwerk dat het opscheppen waard is: Het exceptionele Breitling Manufactuur Caliber 01.

Bekijk deze fantastische Top Time op onze website, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel om hem in het echt te komen bekijken!